Show simple item record

dc.contributor.advisorSuksawang, Nakin
dc.contributor.advisorMesa-Arango, Rodrigo
dc.contributor.advisorHeck, Howell
dc.contributor.authorAbbas, Fatemah
dc.contributor.authorSandell, Emma
dc.contributor.authorGreen, Sean
dc.contributor.authorCiftci, Atakan
dc.date2016-04
dc.date.accessioned2016-05-24T18:38:41Z
dc.date.available2016-05-24T18:38:41Z
dc.identifier.citationAbbas, F., Sandell, E., Green, S., Ciftci, A., Poster, (2016, April). Extension of Edgewood Drive and redesign of Columbia Village parking garage. Poster presented at the Northrop Grumman Engineering & Science Student Design Showcase, Florida Institute of Technology, Melbourne, FL.en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11141/896
dc.description.abstractThe structural component in this project is the design of the main parking structure, which will include redesigning the existing parking garage in front of Columbia Village, which will then be demolished and replaced. This building is approximately 180ft by 126ft and each additional level added would increase the height of the structure by twelve feet. The minimum extension will be four stories that will add approximately 275 spaces, including 7 handicap spaces required by the City of Melbourne.en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.titleExtension of Edgewood Drive and redesign of Columbia Village parking garageen_US
dc.typeposteren_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record